Excelsior

Nieuws maart 2011

Repetitieweekend "De Stoppelberg" 24-26 maart 24 maart 2011

Voor het 2e achtereenvolgende jaar bracht COV Excelsior een gezellig weekend door in Beekbergen. Daar werd ook tien uren hard en enthousiast gerepeteerd voor het najaarsconcert op 6 november 2011 o.l.v. onze immer goed gehumeurde dirigent Hans van der Toorn! In elk geval zijn we flink opgeschoten met het repertoire. Terug in Leiderdorp hebben we de repetities op de maandagavond voortgezet.

Foto: L. Poslawsky-Rutgers

Wisseltrofee 16 maart 2011

Tijdens de Algemene Leden Vergadering op 16 maart 2011 trad Karin Kopp-Everaarts af als voorzitter van de C.O.V. Excelsior te Leiderdorp. Zij ontving daarbij uit handen van Margreet Reidsma-Versteeg de "Marijke van Pernis wisseltrofee". Margreet ontving de trofee in 2009. Deze trofee is ingesteld in 2005 en wordt uitgereikt aan wie zich op bijzondere wijze verdienstelijke heeft gemaakt voor C.O.V. Excelsior te Leiderdorp.

Op voorstel van de activiteiten- commissie van C.O.V. Excelsior wordt de trofee voor de duur van een jaar aan Karin toegekend. In het bijbehorende certificaat (zie foto) staat het zo verwoord: Haar inzet als koorlid voor het bibliotheekwerk van november 2002 t/m maart 2004 kwam eerst in beeld, wat daarna resulteerde in een bestuursfunctie met hetzelfde werk. De intensieve functie van voorzitter heeft ze vanaf maart 2005 t/m maart 2011 met verve bekleed. In de reiscommissie voor de reis naar Weimar in 2006 was Karin ook een gewaardeerd lid, terwijl ze nu weer in de reiscommissie zit voor de reis naar Praag in 2011.

Bestuurswisseling 2011 16 maart 2011

Tijdens de Algemene Leden Vergadering op 16 maart j.l. vonden bestuurswisselingen plaats: Karin Kopp-Everaarts trad na zes jaar voorzitterschap af.
Zij wordt opgevolgd door Aafke Vis-Kisman, die al 2e secretaris was. Nieuw in het bestuur is Ada van de Beek, die werd benoemd in de functie van 2e secretaris.

Foto-impressie