Excelsior

Nieuws september 2017

Erelid Henk Boelee (86) overleden 28 september 2017

Met verdriet hebben wij kennis genomen van het overlijden op 15 september 2017 van ons Erelid Henk Boelee. Henk was lid van ons koor van 1952 tot 1992. Voor zijn vele verdiensten als koorlid en bestuurslid is hij na zijn afscheid benoemd tot Erelid van COV Excelsior. COV Excelsior werkte mee aan de afscheidsdienst op donderdag 21 september 2017 in de Dorpskerk in Leiderdorp. We zongen onder leiding van Hans van der Toorn het Ave Verum (C.C. Saint-Saens) en The Lord bless you and keep you (P. Lutkin).

Open Monumentendag 13 september 2017

Op zaterdag 9 september presenteerde COV Excelsior zich om 13:00 en 15:00 uur met een a capella programma in de Marekerk te Leiden. Uitgevoerd werden:

- Notre Père (Duruflé)
- Ave Verum ( Saint Saëns)
- Tenebrae factae sunt (M. Haydn)
- God so loved the world (Stainer)
- Magnificat met pianobegeleiding (Andriessen)
- The Lord bless you (Peter C. Lutkin)

 Foto: Ellen Martens