Excelsior

Acties

Grote clubactieSinds 2010 verkopen leden van Excelsior elk najaar loten van de Grote Clubactie. Met uw deelname aan deze loterij steunt u het Nederlandse verenigingsleven. Een lot kost € 3,00 waarvan 80% rechtstreeks naar de vereniging gaat waarvan u het lot hebt gekocht. Voor onze vereniging zijn dit extra inkomsten die vaak nodig zijn voor bijvoorbeeld de aanschaf van nieuwe bladmuziek en voor het organiseren van onze jaarlijkse concerten. Want de opbrengst van toegangskaarten dekt bij lange na niet de kosten van een concert. Solisten, orkest, huur van de concertruimte en tribune enz. kosten immers veel geld.
 

Sponsorkliks                        SPONSOR ONZE VERENIGINGSKAS .... MET UW ONLINE AANKOPEN!

SponsorKliks, gratis sponsoren! Met SponsorKliks kunt u een financiële bijdrage leveren aan COV Excelsior Leiderdorp zonder dat het u een cent extra kost! Zo kunt u Excelsior steunen: klik op de button en u krijgt een overzicht van alle winkels (winkelketens) die meedoen met SponsorKliks. Selecteer de winkel waar u iets wilt aanschaffen en plaats uw bestelling. COV Excelsior ontvangt dan een kleine commissie. 

Wilt u COV Excelsior ook GRATIS sponsoren? Zorg er dan voor dat u voortaan uw online aankopen doet via onze SponsorKliks-pagina. Voor u een kleine moeite, voor het koor directe inkomsten. Op uw mobiele telefoon kunt u de speciale app van SponsorKliks voor Android en Apple iOs downloaden/installeren.

Vriendenloterij  -  Meespelen voor COV Excelsior Leiderdorp 

Met de VriendenLoterij kan het! COV Excelsior Leiderdorp heeft als vereniging een samenwerking met de VriendenLoterij. Speel mee en kies onze vereniging als uw sponsordoel. Dan maakt u niet alleen kans op geweldige prijzen, u steunt tegelijkertijd met ongeveer de helft van de lotprijs de clubkas. Minimaal 40% van de inleg per lot, per trekking, gaat naar de club van uw keuze/COV Excelsior Leiderdorp. Met deze inkomsten kunnen wij bijvoorbeeld nieuwe materialen aanschaffen of activiteiten als concerten organiseren.

Over de VriendenLoterij

De VriendenLoterij is een non-profit organisatie, opgericht om structureel geld in te zamelen voor goede doelen in Nederland. De VriendenLoterij steunt goede doelen, culturele instellingen én ruim 3.500 clubs, verenigingen en stichtingen in Nederland.

Speel mee

korfbal.png

Wilt u meer weten of hebt u vragen? Stuur een e-mail naar info@covexcelsiorleiderdorp.nl